Blog

Previous Next

Aan de bak met de Oranjetaart van Anna Yilmaz

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De Amersfoortse korporaal bij de marine Anna Yilmaz (29) heeft sinds het winnen van het tv-programma Heel Holland Bakt een maand geleden, nog niet stilgestaan. Tussen alle drukte en het maken van haar bakboek door, bakte ze voor deze krant speciaal Anna’s Koningsdag Schnitt. Het recept krijgen we erbij.

De medewerker van de gemakswinkel Primera aan het Neptunusplein had alle kranten waar zij in stond voor haar bewaard, de bloemist die de tientallen bossen bloemen bij haar thuis kwam brengen riep: ‘Hey! Ik weet wie jij bent!’ en het meisje achter de kassa bij de Lidl-supermarkt in Liendert begreep eindelijk waarom Anna boodschappenkarren vol met eieren, bloem, suiker en melk bij haar kwam halen. Zelfs tijdens een fietstocht door Achterveld, vroeg iemand op het terras aan haar: ‘Ben je hier maar heen gevlucht?’ Zelf denkt ze dat ze zoveel wordt herkend door haar bril.

Geschreven door Rachel van Kommer
Bron: AD.nl

Over Anna Bakt

Anna woont in Amersfoort, is korporaal bij de Koninklijke Marine en winnares van het populaire tv-programma 'Heel Holland Bakt' 2018/2019.

Instagram

Volg anna.bakt op Instagram