Tussendoortje

Chocoballs

recipe detail
Voorbereiding

15 min

recipe detail
Baktijd

0 min

recipe detail
Hoeveelheid

12 stuks

recipe detail
Gelegenheid

Tussendoor

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Instructies

Dit is je bakgerei:

- Keukenmachine

- Snijplank

- Koksmes

Ontpit de dadels en doe deze samen met de pindakaas, cacaopoeder, 20 gr pinda's en cashewnoten in de keukenmachine.

Meng alles goed door elkaar zodat er een deegbal ontstaat.

Leg het deeg even voor 15 minuten in de koelkast.

Hak ondertussen de overgebleven pinda's fijn. Meng dit daarna samen met de cacaonibs.

Haal het deeg uit de koelkast en maak er 12 gelijke balletjes van.

Rol ze nu stuk voor stuk door de gehakte pinda-cacaonibs.

Bewaar de chocoballs in een bakje in de koelkast. Invriezen kan natuurlijk ook!

Beoordeling

Ingrediënten

Over Anna Bakt

Anna woont in Amersfoort, is korporaal bij de Koninklijke Marine en winnares van het populaire tv-programma 'Heel Holland Bakt' 2018/2019.

Instagram

Volg anna.bakt op Instagram